Fresh Kid

Grundat i hjärtat av Sverige, i den pittoreska staden Båstad 2017, är Fresh Kid inte bara ett varumärke – det är ett löfte om kvalitet, säkerhet och skönhet. Med en slogan som uttrycker "GREAT STUFF FOR GREAT KIDS", gör de inte bara produkter för barn, de gör kvalitetsprodukter för barn som tänker på morgondagens generationer.

När det kommer till Fresh Kid plädar, är det ingen överraskning att de är av högsta kvalitet. Designade med skandinaviska färger i åtanke, de är inte bara trendiga, men också hållbara, vilket återspeglar varumärkets dedikation till hållbarhet och säkerhet. Varje pläd har vävts med precision, kärlek och omsorg, vilket ger både komfort och stil till ditt barns rum eller vagn.

Säkerhet kommer först för Fresh Kid. Varje produkt, vare sig det är en leksak eller en pläd, har testats enligt de strängaste säkerhetskraven i Europa, vilket garanterar att de är fria från skadliga kemikalier och är säkra för barnens känsliga hud. Med CE-märkning och överensstämmelse med EU:s kemikalielag REACH, kan föräldrar känna sig trygga med sitt val när de köper från Fresh Kid.

Så när du sveper in ditt barn i en Fresh Kid pläd, omger du dem inte bara med värme och komfort, utan också med trygghet och kärlek. För i slutändan handlar Fresh Kid om att ge det bästa till våra barn, idag och imorgon.

Visar alla 6 resultat

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - kr