Throw pläd

Mysiga plädar och filtar

En s.k. Throw Pläd är en pläd som passar väl till att “slängas” över andra möbler som en inredningsdetalj. En Throw Pläd läggs ofta över en soffkant för att bjuda in till mys och framhäva soffans värme och mysfaktor.

En throwpläd kan vara av alla typer av material, från bomull och fint linne till fuskpäls och varm fleece. Gemensamt för en throw pläd är just att den ska enkelt kunna användas som inredningsdetalj för att framfäva och ge kontrast. Släng en mörk throwpläd över en ljus soffa eller en ljus throwpläd öven en mörk soffa för extra härlig kontrast.

Bäst throw pläd och utvalda modeller

Så vilken throw pläd ska du välja? Vi rekommenderar att du använder ditt egna sinne för inredning eller ber om hjälp från någon nära för att välja ut rätt throw pläd för just ditt rum. Väln något varmt, praktiskt och inbjudande. Välj något som tillför kontrast antingen i färg, material eller mönster.

3 throw pläd favoriter:

  • 1- Pläd Goose Eye Titanium: En av våra favoritplädar alla kategoried 2017 passar perfekt som throw pläd som ger kontrast till de flesta rum med sitt diamantmönster och mjuka, lyxiga fransar.
  • 2- Elvang Basket Throw Pläd: Alpacka & fårull i vackert vävt mönster. Denna pläd är perfekt till rena ytor, tvättstugan eller picknicken.
  • 3- Artwood Grey Fox Fuskpäls: denna imitationspäls pläd har även vunnit bäst-i-test i andra kategorier hos oss 2017 och det är inte så konstigt. Den är otroligt snygg, oemotståndligt mjuk och härligt mysig.