Sandfärgade plädar och filtar

Sandfärgade plädar

Sand: #c2b280

Letar du efter en sandfärgad pläd till vardagsrummet, sovrummet eller något annat? Vi på plädar.se älskar färgen sand. En sand pläd är ett klassiskt snyggt inredningstillbehör som du kan slänga över soffarmen i vardagsrummet, vika på sängkanten i sovrummet eller ta med ut till picknicken om vädret tillåter. Svep in dig en kall vinterkväll i en skön och varm pläd. På denna sida har vi samlat alla plädar i sand helfärg och även plädar med endast inslag av sandfärgat så som sandfärgade ränder, sandfärgade rutor och andra mönster.

Mys med en sandfärgad pläd

En pläd är ett utmärkt sätt att värma sig under kalla vinterdagar. Brygg en kopp kaffe, eller varm choklad, kura ihop dig på soffan och svep in dig i din favoritpläd i färgen sandfärgat. Det finns inget mysigare än att spendera hela kvällen insvept i den behagliga värmen och känslan somendast en riktigt lyxig och härlig pläd kan ge.

Välj rätt pläd/filt i sandfärgat:

I listan nedanför samlar vi alla plädar i färgen sand på ett och samma ställe ... saknas det plädar i listan? Tipsa oss om dina favoriter genom vårt kontaktformulär.