Off white (äggskal) färgade plädar och filtar

Off-whitefärgade plädar

Off-white: #fbfbf8

Letar du efter en off-whitefärgad pläd till vardagsrummet, sovrummet eller något annat? Vi på plädar.se älskar färgen off-white. En off-white pläd är ett klassiskt snyggt inredningstillbehör som du kan slänga över soffarmen i vardagsrummet, vika på sängkanten i sovrummet eller ta med ut till picknicken om vädret tillåter. Svep in dig en kall vinterkväll i en skön och varm pläd. På denna sida har vi samlat alla plädar i off-white helfärg och även plädar med endast inslag av off-whitefärgat så som off-whitefärgade ränder, off-whitefärgade rutor och andra mönster.

Mys med en off-whitefärgad pläd

En pläd är ett utmärkt sätt att värma sig under kalla vinterdagar. Brygg en kopp kaffe, eller varm choklad, kura ihop dig på soffan och svep in dig i din favoritpläd i färgen off-whitefärgat. Det finns inget mysigare än att spendera hela kvällen insvept i den behagliga värmen och känslan somendast en riktigt lyxig och härlig pläd kan ge.

Välj rätt pläd/filt i off-whitefärgat:

I listan nedanför samlar vi alla plädar i färgen off-white på ett och samma ställe ... saknas det plädar i listan? Tipsa oss om dina favoriter genom vårt kontaktformulär.

Visar alla 25 resultat