Mysiga höstfiltar som hjälper dig att omfamna höststämningen

Det är något med hösten som får oss att vilja kura ihop oss med en bra bok, en kopp te och en mysig filt.

Kanske handlar det om det svalare vädret eller de skiftande löven, men det är helt enkelt något med den här tiden på året som gör att vi längtar efter komfort.

Om du letar efter den perfekta höstfilten som hjälper dig att omfamna alla mysiga vibbar, behöver du inte leta längre.

Här är våra favoriter.

Den första mysiga filten på vår lista är den här vackra filten. Extra mjuk och varm filt, flanell, fleecefilt, skrynkelbeständig, passar utmärkt som sofföverdrag eller överkast.

  • Lyx gosig filt, pläd, dubbelsidig, svart/vit: Njut av dina lyckliga stunder i familjen med den fluffiga och varma fleecefilten, gosa i den mysiga filten och se dina favoritprogram på soffan – extra mjukhet och komfort för en eftermiddagssömn i sängen med våra filtar – Lämplig för inomhus- och utomhusbruk, för camping och picknick. 
  • Utmärkta filtfördelar: filten, mysfilten är ett perfekt val för husägare med sofistikerad heminredningssmak – den fantastiska färgen livar upp denna filt med ett elegant och överlägset utseende, för att ge ditt rum en skön känsla – för att skydda din lyxsäng och soffa från smuts och fläckar och hålla den fräsch och ren. 
  • Unikt designkoncept: Den mysiga filten kan användas på båda sidor, ena sidan i svart den andra sidan i vitt. 280 GSM fleecefilt ger mer andningsförmåga och en lättare känsla än bomullsfiltar – ordentliga stygn ökar starka skarvar vid sömmarna och bättre strukturell styrka med integrerat utseende – dubbelsidig reversibel design ger dig olika känslor av mjukhet. 
  • Premium mikrofiberkvalitet: Mixibaby överkast känns supermjuka mot huden. Materialsammansättningen är 100 % mikrofibertyg för hållbarhet och ger bättre motståndskraft mot blekning och fläckar. Mikrofiberfilten är högkvalitativt tillverkad.

Storlek: 150 cm x 200 cm

  • Lyxigt cuddly takbeläggning takbäddsädd. Njut av dina slängtider med fluffiga och varma fleece-tak, kram i den snygga filten och se dina favorit sändningar på soffan – gör extra mjukhet och komfort för en eftermiddags sömn i sängen med våra tak – lämplig för inomhus och utomhus, camping och picknick Fortsätter värme att erbjuda. 
  • Exekvera filtfördelar. Sängsprickan är ett perfekt val för husägare med sofistikerad smak i huvuddekorationen – den fantastiska färgen återupplivar denna filt med ett elegant och överlägset utseende för att komplettera ditt rum en snygg känsla – för att skydda din lyxiga säng och soffa av smuts och fläck och du håller fast och ren. 
  • Unikt designkoncept. 280 GSM Fleecedecke ger mer andningsförmåga och lätt känsla som bomullstak – Korrekt stygn ökar starka förbindelser på sömmar och bättre strukturell styrka med integrerat utseende – Dubbel sidor Reversible Design erbjuder dig olika sinnen av mjukhet. 
  • Premium microfiber kvalitet. Mixibaby sängspreads känns super mild på huden. Materialkompositionen är 100% mikrofiberduk för livslängd och ger bättre motstånd mot blekning och fläckar. Mikrofiberfilén är mycket bearbetad.

Storlek: 150 cm x 200 cm

Det här är bara några av våra favoritfiltar för hösten. Oavsett om du letar efter en tjock stickad filt, ett handvävt ulltäcke eller en enkel kabelstickad filt i bomull finns det säkert ett alternativ på den här listan som är perfekt för dig. Så gör dig redo att omfamna alla höstens mysiga vibbar!

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - kr