Mörkgröna plädar och filtar

Mörkgröna plädar

Mörkgrön: #24500f

Letar du efter en mörkgrön pläd till vardagsrummet, sovrummet eller något annat? Vi på plädar.se älskar färgen mörkgrön. En mörkgrön pläd är ett klassiskt snyggt inredningstillbehör som du kan slänga över soffarmen i vardagsrummet, vika på sängkanten i sovrummet eller ta med ut till picknicken om vädret tillåter. Svep in dig en kall vinterkväll i en skön och varm pläd. På denna sida har vi samlat alla plädar i mörkgrön helfärg och även plädar med endast inslag av mörkgrönt så som mörkgröna ränder, mörkgröna rutor och andra mönster.

Mys med en mörkgrön pläd

En pläd är ett utmärkt sätt att värma sig under kalla vinterdagar. Brygg en kopp kaffe, eller varm choklad, kura ihop dig på soffan och svep in dig i din favoritpläd i färgen mörkgrönt. Det finns inget mysigare än att spendera hela kvällen insvept i den behagliga värmen och känslan somendast en riktigt lyxig och härlig pläd kan ge.

Välj rätt pläd/filt i mörkgrönt:

I listan nedanför samlar vi alla plädar i färgen mörkgrön på ett och samma ställe ... saknas det plädar i listan? Tipsa oss om dina favoriter genom vårt kontaktformulär.

Visar alla 3 resultat