Våfflade plädar och filtar

Ihopvikt, brun, våfflad kökshandduk
Närbild på ett våfflat mönster

Våffelmöstret på en klassisk kökshandduk har praktiska egenskaper: eftersom de har en större yta md sin struktur, så suger de åt sig vätska bättre.

Våfflade plädar är inte alltid lätta att hitta i butikerna. Samtidigt är de mycket tacksamma att slänga över soffan (sk throw pläd) eller ha framme på sängen. Mönstret på pläden spelar med ljuset på ett vackert sätt och fungerar väl i både ljusa och mörka rum. Experimentera med färger och material för att hitta din favoritpläd.

Våfflat inom mode

Annorlunda vit morgonrock i våfflad frotté
Moderiktigt våffel mönster?

Våffemönster associeras ofta med frotté. De bägge tillsammans ger maximal absorbtionsförmåga.

Våfflat har använts i många år som mönster vid tillverkning och design av plädar. Att vi har tagit med dessa i vår lista är ett testamente till att mönstret är attraktivt och vackert på plädar och filtar. Välj ljusa livliga färger för ett mörkt rum, och mörkare, djupare toner för ljusa rum. På så sätt kan du tillsammans med mönstret lyfta fram den rätta, varma kontrasten.

Våfflade plädar

Här kan du köpa plädar med våfflat mönster

Vi har samlat ihop alla våra favorit-plädar som är våfflade. Saknas en pläd eller filt i vår lista? Tipsa oss redan idag om en bra våfflad pläd som vi missat genom vårt kontaktformulär.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.