Lapplands Pälspläd

639 kr

Artikelnr: 430028-120-15 Kategori:

Beskrivning

Pläd Lappland i pälsimitation som liknar renskinn på framsidan och har mjuk fleece på baksidan. Mjuk och härlig pälspläd som med fördel placeras på sängen eller soffans armstöd. Denna pläd är både skön att värma sig i och ger en härligt ombonad känsla.

Om Lapplands Pälspläd

Lappland pälspläd är en klassisk pläd i pälsimitation. Pläden är tillverkad i Sverige av företaget Fondaco. Denna fuskpäls pläd för tankarna till svenska Lappland, vinter och långa sommardagar. Pläden är oerhört snygg och måste upplevas för att du ska uppfatta dess verkliga skönhet.

Lapplands pläd i pälsimitation är inte den bästa fuskpäls pläden som vi har testat, men den kommer mycket nära. Prova att lägga den över en bänk eller träbord för att förvandla rummet till dramatiskt och klassiskt svenskt. Pläden har exklusiv pälskinnsimitation på framsidan och en klassisk enfärgad mjuk baksida i polyester fleece.

Kuddfodral i pälsimitation: Lappland Kuddfodral.Pälsimitationen Lappland säljs även som kuddfodral hos alla butiker som säljer pläden. Perfekt att matcha med pläden till sängen. Kuddfodralet köper du hos Texstyle eller Livehome för cirka 140 kr.

Material

  • Framsida: 80% akryl och 20% polyester
  • Baksida: 100% polyester
Storlek: 125 X 150 CM

Kategori: Plädar

Tvättinstruktioner: Endast handtvätt i max 30 grader. Alternativt kan du kemtvätta. Fråga då först tvätteriet om de kan hantera pälsimitation i polyester och akryl.

Butik: Livehome

Märke: Fondaco 430028-120-15

Mer information

Material

, , ,

Butik

Varumärke

Märkning

Typ

Färg

Du gillar kanske också…