Klippan Pläd Lammull Samba

665 kr

Artikelnr: 8cb34a090d8a Kategori:

Beskrivning

Klippan Pläd Lammull Samba
5 (100%) 1 röster

Klippan Pläd Lammull Samba är en pläd med ett räfflat mönster och fransar i kortändarna.

Birgitta Bengtsson Björk är formgivaren bakom Klippans plädkollektion. Hennes mönster kommer till i mötet mellan klassiska vävbindningar och modern skandinavisk form. Resultatet är en unik samling plädar som karaktäriseras av hög kvalitet och nytänkande vad gäller färg och form.

Pläden är tillverkad i fin lammull och har ett härligt modernt diamant mönster som skapar rörelse. Mönstret är särtypiskt för designern Birgitta Bengtsson Björk som med förvånansvärt små medel lyckas förmedla sitt budskap i ett enkelt upprepande och tydligt mönster. Pläden har även vackra och mjuka dekorativa fransar. Samba passar utmärkt för att blåsa liv och ge värme till ett annars stelt vardagsrum eller sovrum. Den är enkel att kombinera med övriga inredningsdetaljer då den passar lika bra till både enfärgade och mönstrade möbeltyger.

Tillsammans med andra lammullsplädar som Klippan Lammull Polka tillhör denna pläd en av våra absoluta favoriter av plädar år 2017 och fortsatt in på 2018.

Designer: Birgitta Bengtsson Björk är en av dem som återupptäckte den svenska ullfilten. Hennes ringmönster har redan blivit en klassiker. Som formgivare eftersträvar Birgitta klarhet och tydlighet i både färg och form.

Storlek: 130×200 cm

Material: 100% Lammull

Tvättråd: Visste du att ullen har goda egenskaper som gör att man inte behöver tvätta den så ofta. Ullen är i sig själv smutsavstötande, dvs. smutsen lägger sig på ytan. Detta beror på att ullen innehåller naturliga fetter. Ett tips om du vill fräscha upp filten är att lufta den när det är lite fuktigt ute. Härigenom renar den sig själv. Om du trots allt vill tvätta filten ber vi dig följa tvättråden nedan.

Maskintvätt 30-grader, Endast ullprogram, Tvättas separat, Stryk på medeltemperatur, Torktumla ej, Använd ej blekmedel.

Kategori: Plädar

Butik: Texstyle

Märke: Klippan  

Mer information

Färg

, , , , , , , , , , , ,

Designer

Storlek

Typ

Material

, ,

Butik

Varumärke

Mönster

,

Du gillar kanske också…