Gyllene plädar och filtar

Gyllene plädar

Guld: #ffd700

Letar du efter en gyllene pläd till vardagsrummet, sovrummet eller något annat? Vi på plädar.se älskar färgen guld. En guld pläd är ett klassiskt snyggt inredningstillbehör som du kan slänga över soffarmen i vardagsrummet, vika på sängkanten i sovrummet eller ta med ut till picknicken om vädret tillåter. Svep in dig en kall vinterkväll i en skön och varm pläd. På denna sida har vi samlat alla plädar i guld helfärg och även plädar med endast inslag av gyllene så som gyllene ränder, gyllene rutor och andra mönster.

Mys med en gyllene pläd

En pläd är ett utmärkt sätt att värma sig under kalla vinterdagar. Brygg en kopp kaffe, eller varm choklad, kura ihop dig på soffan och svep in dig i din favoritpläd i färgen gyllene. Det finns inget mysigare än att spendera hela kvällen insvept i den behagliga värmen och känslan somendast en riktigt lyxig och härlig pläd kan ge.

Välj rätt pläd/filt i gyllene:

I listan nedanför samlar vi alla plädar i färgen guld på ett och samma ställe ... saknas det plädar i listan? Tipsa oss om dina favoriter genom vårt kontaktformulär.