Gyllene gula plädar och filtar

Gyllengula plädar

Gyllengul: #f5fb3d

Letar du efter en gyllengul pläd till vardagsrummet, sovrummet eller något annat? Vi på plädar.se älskar färgen gyllengul. En gyllengul pläd är ett klassiskt snyggt inredningstillbehör som du kan slänga över soffarmen i vardagsrummet, vika på sängkanten i sovrummet eller ta med ut till picknicken om vädret tillåter. Svep in dig en kall vinterkväll i en skön och varm pläd. På denna sida har vi samlat alla plädar i gyllengul helfärg och även plädar med endast inslag av gyllengult så som gyllengula ränder, gyllengula rutor och andra mönster.

Mys med en gyllengul pläd

En pläd är ett utmärkt sätt att värma sig under kalla vinterdagar. Brygg en kopp kaffe, eller varm choklad, kura ihop dig på soffan och svep in dig i din favoritpläd i färgen gyllengult. Det finns inget mysigare än att spendera hela kvällen insvept i den behagliga värmen och känslan somendast en riktigt lyxig och härlig pläd kan ge.

Välj rätt pläd/filt i gyllengult:

I listan nedanför samlar vi alla plädar i färgen gyllengul på ett och samma ställe ... saknas det plädar i listan? Tipsa oss om dina favoriter genom vårt kontaktformulär.

Visar alla 2 resultat