Artwood Grey Bear Throw Fuskpäls Pläd

1 399 kr

Artikelnr: A-7-1633 Kategori:

Beskrivning

Sveriges Bästa Fuskpäls?

OBS Den mindre modellen säljs i skrivande stund inte av Kila Möbler, utan endast av Confident Living här.

Grey Bear pläd i pälsimitation från Artwood. Grey bear throw från Artwood är en klassisk fuskpäls pläd. Ena sidan är en härligt mjuk och tjock fuskpäls (pälsimitation) som liknar den bruna björnens päls, och den andra sidan är len som sammet. Detta är en fantastisk fin och naturtrogen fuskpälspläd från Artwood och en av våra absolut favoritplädar.

Pläden är som gjord för den kalla höst eller vinterdagen, framför brasan eller i soffan hemma. Den kan även med fördel användas som ett stilrent och lyxigt sängöverkast. Den större modellen täcker de flesta dubbelsängar (kontrollera måtten innan du beställer), medans den mindre är mer lämpad att vikas eller läggas över sängfoten.

Pälsen är i en fuskpäls som liknar pälsen hos en gråbrun björn. Den är tillverkad i kraftig akryl och polyester som ger pläden både en bra tyngd och en unikt lyxig karaktär. Tack vare den kraftiga konstruktionen och dess kvalitet så håller pläden extremt länge – räkna med att ge bort den till nästa generation!

Logotyp för varumärket Artwood SverigeArtwood presenterar en hel kollektion av lyxiga fuskpäls plädar – du kan se alla här:

Mått: Bredd 150 cm, Längd 260 cm
Pläden finns även i den mindre storleken 127 x 150 cm för cirka 1 000 kr mindre.

Material: 84% akryl, 16% polyester

Kategori: Plädar

Butik: Kila Möbler

Märke: Artwood A-7-1633

Mer information

Färg

Material

, , ,

Butik

Varumärke