Artwood Red Fox Throw fuskpäls pläd

1 399 kr

Artikelnr: 10102266 Kategori:

Beskrivning

Artwood Fox Throw fuskpäls pläd från Artwood. Fox throw pläd från Artwood är en härlig pläd av mjuk och lyxigt tjock fuskpäls. Pläden är perfekt för kalla höstdagar, långa vinternätter och för att mysa i framför brasan. Använd den som snyggt sängöverkast eller släng den ledigt över soffan.

Plädens fuskpäls efterliknar en rävs päls både till färg och längd på håren. Pälsen är mycket läcker i en något rödaktig rävpäls. Då den är tillverkad i kraftigt akryl och polyester får pläden både tyngd och mycket karaktär. Tyngden gör pläden perfekt som en s.k. throw pläd, då den lägger sig vackert över andra möbler som soffor, sängar och bänkar. Imitationspälsens akryl gör den ännu mjukare än en riktig rävpäls. Pläden ger alltså mycket värme och en mysig känsla, samtidigt som den är mycket stilren.

Artwood Fox Throw fuskpäls finns även som pläd i den större storleken 260 x 150 cm, som kuddfodral i två storlekar (Fox Kuddfodral Pälsimitation) och som en lyxig vinpåse (Fox Vinpåse Pälsimitation).

Missa inte våra två andra favoritplädar ur Artwood kollektion av pälsimitation: grey fox som är en pläd med längre och ännu mjukare hår än fox, och grey bear som är har lite kortare hår men är underbart vacker.

Kategori: Plädar

Material: 16% Polyester, 84% Akryl

Butik: Confident Living

Märke: Artwood A-7-1635 

Letar du efter mer info om Artwood Fox Throw från Artwood? Du hittar allt detta genom att klicka på den blå knappen ovan för att komma vidare till vår favorit butik som säljer pläden – Confident Living. Där kan du se fler bilder och tillval för denna härliga fuskpälspläd.

Mer information

Typ

Material

,

Butik

Varumärke

Färg

,

Märkning

,

Du gillar kanske också…