Lavenderlila plädar och filtar

Lavendel plädar

Lavendel: #b57edc

Letar du efter en lavendel pläd till vardagsrummet, sovrummet eller något annat? Vi på plädar.se älskar färgen lavendel. En lavendel pläd är ett klassiskt snyggt inredningstillbehör som du kan slänga över soffarmen i vardagsrummet, vika på sängkanten i sovrummet eller ta med ut till picknicken om vädret tillåter. Svep in dig en kall vinterkväll i en skön och varm pläd. På denna sida har vi samlat alla plädar i lavendel helfärg och även plädar med endast inslag av lavendel så som lavendel ränder, lavendel rutor och andra mönster.

Mys med en lavendel pläd

En pläd är ett utmärkt sätt att värma sig under kalla vinterdagar. Brygg en kopp kaffe, eller varm choklad, kura ihop dig på soffan och svep in dig i din favoritpläd i färgen lavendel. Det finns inget mysigare än att spendera hela kvällen insvept i den behagliga värmen och känslan somendast en riktigt lyxig och härlig pläd kan ge.

Välj rätt pläd/filt i lavendel:

I listan nedanför samlar vi alla plädar i färgen lavendel på ett och samma ställe ... saknas det plädar i listan? Tipsa oss om dina favoriter genom vårt kontaktformulär.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.